kevät-talvi-kevät


Kylläpä ilmat vaihtelee, viime viikolla oltiin  jäljellä ja sitten tulikin lumi maahan ja pakkaset..
Parhaimmillaan tai siis pahimmillaan oli vielä aamuseiskalta -16c°. Koirat kuitenkin nautti, kun pellolla sai painella puhtaassa lumessa.Nyt on lauantai ja taasen ihana kevätsää + 11c°. Mieletön ilma, aurinko paistaa siniseltä taivaalta ja linnut laulaa..kevät on kyllä mahtavaa aikaa.. paitsi tuo keväinen ilmiö eli karvanlähtö.  Ja sitähän lähtee. Homerista ei niinkään ja sitä pitää hyvin hellävaraisesti harjata sillä kun ei paljon muuta ole, kuin nahka luiden ympärillä. Itku meinasi tulla sitä harjaillessa, harmaa rakas pää polvellani. Homer on niin erityinen - sitä se on aina ollut. Se on edelleen niin täysillä mukana elämässä, silmät kirkkaina ja reippaana - mutta kuinka kauan, se on kuitenkin lähempänä neljäätoista kuin kolmeatoista vuotta - mun ihana Herra Homer <3
Mutta tyttöjä saa kyllä harjata olan takaa, ensin furminatorilla sitten sukalla ja viimetteeksi vielä hinkataan jollain ihme hanskalla jonka pitäisi kerätä itseensä loputkin irtokarvat. Tuon hanskan tehosta en kyllä mene takuuseen, kyllä ne viimeset irtokarvat löytyy ihan omista vaatteista :)  Mutta eiköhän tämä ilmiö taas helpota, kun jaksaa muutaman viikon suht säännöllisesti harjata.

Rölliltä tuli kivoja kuulumisia. Niin isoa poikaa jo ollaan ettei veräjät enää pitele vaan yli tullaan niin että heilahtaa. Kaapoakin on pitänyt jeesata ja vedellä verkkoja piha-aidan alta pois, kun pitäähän sen isoveljen päästä riiureissulle. Ou nou, ei niin hyvä juttu ollenkaan Rölli-pieni- kaveria saa jeesata, muttei tehdä tyhmyyksiä :)

Hampaat on kunnialla vaihtuneet, mutta korvia täytyy hieman fiksailla ..  muuten näyttää hyvältä  :)


Kommentit