marraskuu eiku onkin jo joulukuu  Hupsista niin vaan kuukausi hupsahti viime päivityksestä ja miten paljon onkaan ehtinyt tapahtua.
ja pahoittelen jos ulkoasu kenkkuilee, tämä blogi tuntuu elävän oma elämäänsä .. välillä tänne ei pääse ollenkaan ja kun pääsee tekstit ja kuvat heittää häränpyllyä :(


Hilla on muutamia kertoja päässyt mukaan metsään ja ihan isojen koirien lenkille. Kyllä oli jännittävää pienellä tytöllä. Keppejä, käpyjä ja ihanaa sammalta..sitä oli pakko maistaa.  Harmi vaan kun syksy on ollut niin sateinen, polut pehmeitä ja vetisiä. Kylmältä tuntui pienissä tassuissa ja piti ottaa välillä sylin lämpimään. Ja hetken päästä taas kirmaamaan iskän perään.
Kaikenmoista säästä on kyllä kuukauteen mahtunut eikä sitä talvea vaan meinaa tulla.

Vaan viikkojen sateiden jälkeen tulihan sitä lunta marraskuun loppupuolella sitten pariksi päiväksi, tietysti just kun oli Jaskalle varattu FH-koe :D  Muutamia asteita pakkasta ja lunta viitisen senttiä . Aamu siinä viesteteltiin järjestän kanssa peruvatko kokeen vaiko eikö. Lopulta päättivät viedä kokeen läpi ja hyvä niin.
Neljä koirakkoa meitä oli ja kolmas lähtövuoro saatiin arvonnassa. Aikalailla jännitti, tämä oli eka koe minulla Jaskan kanssa, eikä ollut lainkaan varma miten se suhtautuu koe-tilanteeseen ja ollaanko me nyt lopulta harjoiteltu riittävästi. Eikä ainakaan moisessa kelissä.
Jaska suoriutui kyllä hienosti ja vaikkei tulosta saatu syystä, että lähti toiselle harhalle niin tyytyväinen olen ja yhtä kokemusta rikkaampia yhteistyössämme. Jaska jäljesti hitaasti askel askeleelta, ilmaisi fiksuna koirana esineet harjottelematta seisomalla ja kulmat yhtä lukuunottamatta tarkasti. Harmi että toinen harha sai sen hairahtumaan sillä todella hyvä tulos olisi ollut plakkarissa.
Arvostelussa sain kuulla, että minulla on erittäin hyvin koulutettu jälkikoira...hyvää työtä ollaan tehty Tiina ja minä :)


Pienen koiran elämässä on niin paljon asioita, kun ..
Hilla on saanut kokeilla pukeutumista lainaloimella, joka mahtui yhden käyttökerran verran :) Nyt on naulakossa uusi loimi ja hieman enemmän kasvuvaraa. Mikäli se talvi nyt joskus tulee, plussan puolella nämä päivät kun tahtoo seilata.tutustumista uusiin asioihin
saako olla siellä missä ei saa olla

vallata iskän sänky
iskää ei haittaa... <3


autoiltu on kyllästymiseen asti
juhlittu Suomen sadatta Itsenäisyyspäivää

                               
poseerattu tyhmät teipit korvissa ja ja ilman teippejä :D

Ja päästiin jäljelle :) Kelit on kyllä tänä syksynä ollut niin persuksesta ettei puhettakaan, että olisi viitsinyt pienen pennun kanssa nurmikolle mennä. Kylmää ja sadetta päivä toisensa jälkeen :( Mutta viimein tuli parin päivän pouta ja saatiin kotiaidan taakse nurmelle pieni jäljen pätkä aikaiseksi. En ole makkararuutuja ennenkään harrastanut niin enpä tehnyt nytkään. Hyvin poljettu ja kukon askeleita piti tulla, mutta hiukka levälleen meni. Joka tapauksessa, kun hilla sai käsi avuin idean mikä juttu tuo on, niin aika kivasti onnistui eteneminen. Lopussa vielä erityisherkkua. Iltapäivällä kun lähdettiin korttelia kiertämään, olisi hilla ollut kovasti menossa aamun jäljelle. 

No joopa, tasan kerran päästiin kokeilemaan, seuraavana aamuna oli lumi maassa :( 
Mutta kevättä kohti ollaan menossa, eikä jälki ole laji missä hoppuillaan.

Tottista tehdään päivittäin pieni pätkä, ja temppuja opetellaan myös - sekä iskä että hilla 💗
Kommentit