ja sitten ne päivät vaan hurahti :/

Kyllähän vierähti kolme viikkoa nopeasti ja viikottainen päivitys "mitä meille vauvoille kuuluu", on kummasti unohtunut.
Tuntui, että päivät vain hurahti silmissä eikä mitään ehtinyt, kun elämä pyöri vaan kennelissä ja sen asukkaissa 💖

Aina, kun sateet antoi myöden päästiin ulkoilemaan ja sehän oli pennuista jännttävää. Niin paljon uusia hajuja, lentäviä lehtiä ja pelottavia variksia. Turvallisinta oli silloin, kun äippä oli mukana. Se oli sellanen mukava eväsretki.Jos lentävät lehdet oli jännittäviä niin varsin jännittävää oli ensilumi.
Huiiii mitä tuo on, yäk märkää ja kylmää... mutta, kun rohkeita nuo pennut ovat, niin eipä kauaa kestänyt, kun lumeen lähdettiin tutustumaan :) Sitten olikin tehtävä saada porukka kasaan ja sisälle lämmittelemään. Ulkona oli nyt niin uutta ja mielenkiintoista.Kun pennut oli kuusiviikkoisia, käytiin tietysti neuvolassa. Korvat, silmät, hampaat, sydän, häntä kaikki oli tallella. Vertillä jo kulkusetkin. Pennut sai omat sirut ja tunnukset. Nyt kaikki tietää keitä me ollaan.Seuraavalla viikolla pennuista otettiin viralliset pönötyskuvat. Aikaa meni ja 600grammaa jauhelihaa. Tuntui ettei mitään saada aikaiseksia, mutta lopulta varsin hyviä kuvia oli tuloksena.
Niin hienot on pennut, mutta niin on vanhemmatkin  💕Hilla

Nuppu
Vertti
Lara
ja Bonoa kyllästyttää :)
Bono

Loppuviikosta oli vielä vika madotus ja kynsien leikkuu. Sunnuntaille oli sovittu omiin koteihin lähtö. Siinä sitten piti itkua tihrustaa jo aamusta alkaen, kun valmistelin pentuja. Kaikki valkoiset pennut lähtisi sunnuntaina ja Bono näistä ensimmäisenä Ruskolle, sitten Lara Savitaipaleelle ja viimeisenä Vertti Turun murreksi. Niin surkeaa kuin luopuminen onkin oli lohduttavaa tietää, että pennuille oli tiedossa ihanat kodit ja kaikilla perheillä oli aiempaa kokemusta boksereista.


Maanantaina ajettiin puoleenväliin Joensuuta viemään Lempiä vihdoin kahdeksan pitkän viikon jälkeen kotiin ja repussa tietysti suloinen pieni Nuppu. Kyllä tuon  pennun kelpaa ja kyllä kelpaa äipän, että sai yhden vauvoista mukaan.
Ihanaa oli illalla kuulla, että Lempi oli, kuin ei olisi koskaan ollut pois kotoa. Niin mahtava koira ja aivan super äippä !Ei ole kyllin sanoja kiittää teitä Sanna ja Lempi tästä matkasta ja näistä ihanista pennuista. Kiitos Rakkaat 💗


Kommentit