ehkä on ihanaa odotusta ilmassa :)


Sunnuntai aamuna 11.12 ajelin kohti Riihimäkeä, sillä minulla oli siellä sovittu tapaaminen Jaskan kanssa. Lähtisimme pitkästä aikaa kahdestaan reissuun, muutaman päivän "lomamatkalle" Joensuuhun.
Matka oli tarkkaan harkittu ja ollut pitkään haaveissani, sillä meillä olisi Jaskan kanssa suunnitelmissa treffit Hipun tyttären Lempin kanssa. Tosin Jaska ja Lempi eivät vielä tässä vaiheessa olleet tietoisia asiasta :)

Jaska
Tämä yhdistelmä GiveMeFive Jack Sparrow & GiveMeFive Sweet Cinderella on ollut haaveeni ja mitä enemmän tätä olen pohtinut niin sitä paremmalta on tuntunut. Halusin tulevan pentueeni taakse mahdollisimman paljon kantanarttuani..maailman ihaninta Lisaa <3 joka oli siis Jaskan emä ja Lempin mummo.

Lisa
Lisan luonne oli upea, se oli varma ja itseriittoinen..ja toisaalta taas raivostuttava prinsessa. Niin täydellinen alfa-narttu ja jonka yli ei kukaan kävellyt. Tosipaikan tullen tiesin, että se puolustaisi minua henkeen ja vereen, mitä vastassa sitten olisikin. Lisa taitaa edelleen omata, ellei parhaimman, niin ainakin yhden parhaita luonnetestituloksia, mitä nartut ovat saavuttaneet +248. Lisa oli myös terve: lonkat A/A, selkä nolla ja sydän puhdasta kultaa. Surullista oli, että koira joka oli aina ollut terve, lukuunottamatta muutamaa virtsatietulehdusta, sairastui kymmenvuotiaana agressiiviseen syöpään ja jouduttiin muutaman kuukauden sisällä diagnoosista päästämään koirien taivaaseen.

Hippu
Paitsi, että Lisa on molempien takana, niin Lempin emä on Hippu." Aina valmis" -partiotyttö, mitä työntekoon tulee. Se on niin lunastanut paikkansa täydellisenä bokserina paitsi käyttökoira-ominaisuuksiensa, että myös kansainvälisesti kauniiksi tituleerattuna rotunsa edustaja :)  

Lempi


Lempi itse on siis hippunen, toinen hipun pennuista joista tämä blogini alunperin sai alkunsa..Lempi on loistavasti lähes kopio emästään. Temperamenttia ja työhaluja kyllä löytyy, vaikka muille jakaa, mutta niiden osoite on välillä vielä hieman hakusessa : ) Sillä ihan helpoin koira ei Lempi ole ollut, mutta se on aito bokseri, palveluskoira, siinä kuin vaikkapa sakemanni ja malikin.  Valitettavasti ei nykypäivänä ole itsestäänselvyys, että löytyy boksereita, joilla on sekä luonnetta, että moottori, jota lähteä työstämään. Tai, että luonteen ja terveyden kruunaa lisäksi vielä kauneus. Lempi on kaikkea tätä  💖.
Lempi on myös osoittanut rohkeutensa luonnetestissä + 158 (http://asadogslife.blogspot.fi/2016/06/lempi-hippunen-hippu-duque-de-loermo.html)


Jaska
Mitä sitten Jaskaan tulee niin Jaskahan on täydellinen herrasmies, itsevarma ja rauhallinen. Itsevarmuutensa ansiosta se ei välttämättä koe asioita niin, että niihin välttämättä pitää puuttua ennen kuin haastetta on riittävästi tai että se kokee tilanteen jotenkin uhkaavaksi. Silloin kyllä sisäinen leijona herää :) Jaska on suorittanut ZTP:n, (http://asadogslife.blogspot.fi/2016/09/leppavirta-20-218.html) joka on saksalainen luonnetta mittaava rohkeuskoe, MH:n sekä BH;n. Jaskalla on hienot terveystulokset: lonkat Beetä, selkä puhdas nolla ja sydänkin puhtaana paikoillaan. Se on myös kansainvälisesti tituleerattu komeaksi : )

No niin, minulle tämä unelma yhdistää Jaska ja Lempi oli vaikeaa pitää omana tietonani, sillä ensin piti odottaa mitä kertoopi pienen Lempin terveystulokset. Ja kun aika koitti, niin tuloksethan oli vallan hyvät  Lonkat AA:ta ja ykkösen selkä. Vielä lisäksi, kun sydän pomputtelee puhtaasti ja luonne mitä hienoin niin voilá.  Ja apropoo nyt siis oltiin matkalla Jaskan kanssa tapaamaan tätä hienoa neitiä.

Kotiuduttiin Jaskan kanssa Hotelli Kimmeliin ja sovittiin Lempin omistajan Sannan kanssa treffit heti sunnuntai-illalle. Tarkoitus oli katsastaa, mitä Jaska tuumaisi Lempin tuoksusta ja miten koirat muutenkin toisiinsa suhtautuisivat. No odotetusti  Lempihän oli Jaskasta vallan hurmaava eikä Lempikään tuumannut Jaskan olevan lainkaan hullumpi tyyppi, joten ensitreffit sujuivat oikein hyvin.

Maanantai lomailtiin ja tutustuttiin Lempin kotiseutuun. Joensuu vaikutti todella kauniilta kaupungilta. kaikkialla oli puhdasta valkoista lunta ja kaupungin läpi virtaava Pielisjoki kimmelsi vielä osittain sulana. Hotelli Kimmel onkin saanut nimensä kauniisti kimmeltävästä joesta, tämän luin hotellin oppaasta. Hotellia voin suositella, se sijaitsee hyvällä paikalla puiston laidalla, oikein siisti ja ystävällinen palvelu. Jaskallekin saatiin oma tuliaispussi  : )


Tiistaina tavattiin Lempi uudemman kerran ja tapaaminen oli yhtä onnellinen, kuin sunnuntainakin.
Tosin Lempi ehkä odotti, että voitais leikkiäkin, mutta Jaska tuumasi yks kantaan ettei nyt kuule oikein ehdi. Hellästi se kuitenkin treffien päätteeksi nuoli Lempin poskea ja korvaa, kuin hyvitelläkseen, että oli ollut niin äijä, eikä huomioinut Lempin leikkiin kutsua.  No toivottavasti Lempi ja Jaska pääsisivät vielä tapaamaan, sillä uskon että niillä olisi tosi kivaa yhdessä ihan leikkiessäkin.
Näiden treffien päätteeksi piti kuitenkin suht nopsaan huikata heipat Sannalle ja Lempille.  Pakata Jaska autoon ja lähteä valoisan aikaan kotimatkalle.

Kiitos Sanna ja Lempi, nyt jäädään jännäämään treffien onnistumista, ja jos kaikki menee hyvin on Lempin kainalossa helmikuun puolissavälin omia pieniä hippusia <3

Kommentit