Tammikuu on pakkaskuu...


Vuosi vaihtui rauhallisesti ikkunasta räiskettä katsellen ja skumppaa naukkaillen.
Keravalla noudatettiin yllättävän hienosti rakettien ammuskelulupia. Päivällä ei pauketta juurikaan kuulunut ja samoin yöllä het kahden jälkeen tuli hiljaista ja rakettihiljaisuus jatkui aina Nuorten Leijonien maailmanmestaruuteen asti :)

Vuoden vaihteeseen asti oli ihanat kelit, muutamia asteita pakkasia eikä nimeksikään lunta. Uudenvuoden aattona päästiinkin vielä Tiinan ja Annen kanssa jäljelle.

Jaska & Tiina
Jäinen maa ei koirien nenän käyttöä haitannut ja jopa maahan menot hetkellisten harkintojen jälkeen onnistuivat.  Hipullakin aivan suorat ilmaisut eikä edes koskenut esineisiin :) 
Esineilmaisua pitäisi kuitenkin vielä vahvistaa sisäharjoitteluin, kunhan nyt vaan saisi itsensä innostumaan asiasta. Minulla on isoja  haaveita Hipun suhteen eikä niitä tuloksia harjoittelematta saavuteta. 

Tylsät pakkaset alkoivat ja lumi satoi maahan het vuoden vaihteen jälkeen joten ihanaa, että saatiin nuo onnistuneet harjoitukset vielä viime tipassa, nyt on hyvä odotella kevättä.
Pakkanen paukkui jo Etelä-Suomessakin ja pakko oli alkaa miettiä Hipun vaatetusta. Takkihan on aina päällä, kun mennään alle - kymmenen, mutta kun mennään alle -15 ja säätiedotus peloitteli paukkupakkasilla niin tossuthan tuolle emännälle piti käydä hankkimassa. Ostettiin Rukat ja ainakin alkutestein vaikuttavat asiallisilta. Koko M muuten hyvät, mutta ranteen kohdalla kiinnitystarrojen pituus ei ihan riitä...  
Sisällä Hipun oli vaikea hahmottaa liikeratoja ja kulku oli hupaisan näköistä koikkelointia, mutta ulkona tossujen olemassaolo  unohtui lähes heti. Paukkupakkaset jopa -31°  olivat todellisuutta ja kieltämättä oli mukava hikoilla ja tuhrata heh vartti koiran pukemiseen, vetää tossut jalkaan ja ainakin olettaa ettei kaverin tassuja palella :)

Kommentit