hippuset kävi läpivalaisussa... ja jaskalla treffitTreffattiin marraskuussa Röllin kanssa Helsingin Hertassa ja käytiin katsastamassa miten luusto on kehittynyt. Ihana oli nähdä taas Röllykkää ja kait samaa mietti Rölli nähdessään kasvattajatätsyn tai sitten se peijooni on yhtä ystävällinen kaikille täti-ihmisille. No oli miten oli me joka tapauksessa tykättiin ja pusuteltiin :)

Aika nopsasti vauhti hyytyi ja poitsu oli unten mailla. Rölliltä kuvattiin kaikki mahdollinen ja yleisesti ottaen kaikki näyttikin hyvältä. Paitsi lonkat.. niitä ell arvuutteli minkämoisen tuomion saattaisivat kennelliitosta saada. Lonkat tai varsinkin toinen niistä oli löysä joten eihän ne lumpiot nätisti kuppeihin asettuneet.  No jännitystä elämään, sillä sitähän näiden lopullisten tulosten odottelu aina on.

Tulokset tulikin parissa viikossa SP0 jeee, HD D/D nou jeee , kyynärät ja polvet 0/0 jeee ja sydänkuuntelussa aiemmin ei sivuääniä jeee. Melkein priimaa muttei ihan. Ai hitto  hieman paljon harmittaa, mutta nyt vaan Rölli marssitus lihaskuntokuurille ja kesällä uudet kuvat.


Lempi on hiukan joutunut odottelemaan kuvauksia, kun oli sitten kaupunkilegendaa juoksujen vaikutus lonkkiin tai ei niin en kuitenkaan taikauskoisena antanut lupaa mennä kuviin heti juoksujen jälkeen.

Lempi kävi marraskuun lopulla kuvissa kotikylällä Joensuussa ja ihanat tulokset oli tulossa SP1 jeee, HD A/A JEEE, kyynärät ja lonkat 0/0 jeee eikä sydämessä ylimääräisiä murahduksia jee jee.
Ihan mahtavaa niin kaunis ja terve tyttö ja upea luonnekin vielä. Varovaisia suunnitelmia saada jatkaa Lisan viitoittamaa kasvatustyötä. Upeampaa jalostusnarttua en olisi voinut toivoa, Lisa - aina sydämessäni.

Kiitos Sanna ja Kati hippusten kuvauksista <3


Jaskalla oli Joukukuun alussa treffit, joten nyt sitten vaihteeksi tätä asiaa jännitetään. Onnistuiko astutus, meneekö nartun odotusaika hyvin, syntyykö ja pysyykö pennut terveinä, löytyykö hyvät kodit jne
On se kumma, vaikkei ole omasta pentueesta kyse niin yhtälailla sitä jännittää muidenkin kasvatustyön puolesta... ja onhan ne kuitenkin puoliksi Jaskan :)
Eli helmikuun pakkasvauvoja odotellessa.

Kommentit