Atibox 2015


Tätä reissua oli vuosi odotettu ja nyt se olisi vihdoin todellista.
Perjantai aamuna 29.5 kokoontui viisi onnellista naista Helainki Vantaan lentoasemalle, korkkasivat perinteisen kuoharin ja hyppäsivät mukaan Finnairin lennolle HKI-Düsseldorf....Düsseldorfin kentältä olimme vuokranneet tilamersun helpottamaan siirtymistä paikasta toisiin. Varmaan olisimme selvinneet yleisilläkin ja huomattavasti halvemmalla varsinkin, kun selvisi että hotelli olisi tarjonnut ilmaiset liput bussi/ratikkamatkoihin. Mutta olihan se mukavuutta, kun sai säilöttyä osan kamppeista autossa eikä tarvinnut koko omaisuutta kuljetella eestaas.
Matka Düsselistä Gelsenkircheniin reilu 50km matka sujui rattoisasti eikä joduttu ajamaan 200km tunnissa kuten hieman alkuun olimme pelänneet. Huoneet olimme varanneet Intercity hotellista. Ihan ok pieni hotelli.
Illansuussa ajelimme vielä katsastamaan näyttelypaikan, syömässä eikä muuta kuin nukkumaan ja odottamaan aamua.

Aamu alkoi sateisena ja kylmänä ja sitä keliä riitti koko viikonlopun. Tehtiin kauppareissu pikalliseen "Siwaan" ja kerättiin retkilounasherkut.


Kentällä oli jo täysi tohina päällä, hienoja puunattuja boksereita silmänkantamattomiin ja tutunnäköisiä FB frendejä :)
Onnekkaat Suomi-neidot saivat vallattua retkikatoksesta pöydän aivan finaalikehän viereltä ja tästähän pidettiin kysnsinhampain koko päivä kiinni. Ei kastuttu ja oltaisiin aitiopaikalla kun päivän huipennus alkaisi. Tottahan kehässä tapahtui koko ajan, ettei me nyt tyhjää kehää tuijotettu :DNiin hitsin kylmä oli, että piti kaivaa villasukat kassista käsiin :) Mutta ei haittaa täällä sitä oltiin Atiboxissa ja hyvällä mielellä.

Lauantaina esitettiin pennut ja juniorit. Kivannäköisiä pentuja olikin esillä, niin hauskoja ja reippaita pikkuboksereita. Käsittämätöntä oli jo näiden aloittelevien tähtien upeat liikkeet. Huomaa, että treenaaminen aloitetaan jo varhain. Tokihan joukkoon mahtui normaalisti koikkeloivia hyppelehtiviä koipeliineja, joten siitäkin johtuen huiput erottuivat edukseen. Pitääpä taas muistella 2010 Atiboxia jolloin Jack Sparrow sijoittui 32 keltaisesta beibipennusta toiseksi ja on siis edelleen paras Suomessa kasvatettu Atibox-menestyjä. Edelleen 2012 Atiboxissa Jaska sijoittui seitsemän parhaan nuortenluokan keltaisen uroksen joukkoon.  Hurraahei Jaska :)

GiveMeFive Jack Sparrow 2010

Tässä kuitenkin 2015

 1. kelt urosbeibit Satelit Di Casa Vernice 

1. kelt narttubeibit Fantastika vom Schloss Arolsen (389)


Alueena näyttelykenttä ei ollut katsojaystävällinen. Alueen keskiöön oli viritetty erinäisiä katoksia joten kehien kulkua oli vaikea seurata ja myös kuulutukset olsivat voineet olla paremmat. Kun kehiä pyöri koko ajan kahdeksan oli mahdotonta pysyä perässä milloin missäkin kehässä oli sijoitukset menossa. Monta hyvää luokkaa meni ohitse :(  Kuvassa junioriluokan uroksia.

1. Igor du Val d'Europe (kolmas koira vas 101)

Täysi työpäivähän siitä bokserituijottelusta tuli kun kymmenestä kuuteen kehän laidalla kökötettiin, mutta joka hetken arvoista palelua se oli. Hotellilla palelsi vielä niin, että oli pakko valuttaa minuutti tolkulla kuumaa vettä niskaan ja olla peiton alla lämmittelemässä ennen syömään lähtöä.

Sunnuntaina oltiin aikaisemmin liikkeellä, jotta nähtäisiin Suomesta osallistuvat veteraaninartut + valio- ja käyttöluokan koirat. Veteraaneista toinen pääsi jatkoon ja esiintyisi vielä illansuussa uudestaan.
Veteran 4. Boxmann Paradise

Nuorten luokan upea Top-Gun von Khanbalic (eikä sijoittunut..)

ja taas satoi ...

Uroksia oli kyllä hieno seurata, komeita koiria joista suurinosa vielä käyttäytyi mallikkaasti.
Välillä kyllä mietitytti jotkut sijoitukset, mutta niinhän se näissä suurissa näyttelyissä on ettei kaikki mene ihan niinkuin oikeasti pitäisi...
Joka tapauksessa hienoja koiria ja minua ehkä miellytti eniten valioluokan uros Full Monthy du Val d'Europe. Tosin monta koiraa meni niin ettei ehtinyt reagoida saatika tsekata luettelosta mikä koira olisi kyseessä. 
Hieno matka taas oli ja seura mitä parhainta. Seuraava Atibox on Sloveniassa - joten sitä odotellessa :) 

Ai niin kuuluihan reissussa hyviä uutisia Suomestakin. 
GMF Sweet Cinderella Lieksassa ROPPI ja Sertti  tuomarina Leni Finne, Onnea Sanna ja Lempi <3
Tämä veteraaniluokan ykkönen Arnakkekkildens Eposs dÉnzo Ferrari oli pakko tarkistaa niin paljon siinä oli tuttua. Ja niinpä selvisikin, että kyseessä oli Hipun iskän Posseidon di Noi Vinceren 9v poika :)
Avoinluokka 1. Undo Ljubbox

 


Casaro de la Forzandanza
Käyttöluokan 1. Konair von der Münzenburg
ch Hannes v. Numado (ei sij)
Valioluokan 1. Full Monthy du Val d'Europe
ROPPI Doremi van de Kroeze Danne

Kommentit