oj VINDE mitä menestystä :)

ESR Klubshow 2015 ja Rölli voitti kaikki :D
Oi ja voi ja elämän päivää.
Mitään kun ei odota niin kaiken saa :D

Oltiin siis porukalla Hippu, Pipsa ja Rölli ilmottauduttu Klubshow´n kera 60 muun näyttelypuudelin
Pipsa muuten tarkkailee tuolla kuvan taustalla tilannetta.
Tuomari tuli Portugalista ja on rodun kasvattajatuomari Pedro Bispo (von Bispus). Hieman komea, aikamoinen herrasmies ja ihana tyyppi ... eikäs olleskaan harmittanut ottaa hältä vastaan poskisuudelmaa :)

Nooh nyt keskittymistä...
Kerho oli saanut vuokrattua alueen klubshow´lle palveluskoiranäyttelyn yhteyteen ja edellisenä iltana pääsin edustamaan kerhoa ja rakentamaan meille kehää. Vettä tuli niin perkuleesti, sormet oli jäässä, mutta mukaavahan kait siellä oikeastaan oli puuhastella muiden koirakerhojaan edustavien hullujen kera. Komean kehän sainkin, eikä siitä heti tila loppunut vaikka useampikin koira siellä yhtäaikaa esiintyi.
Mutta kylmä oli ku faan ja porukalla ihmeteltiin miten voi tätä ilmojen surkeutta kestää-missä viipyy ne lämpimät kevät päivät.

Aamu alkoi teltan pystytyksellä ja kamojen raijaamisella. Teltta oli kyllä ehdoton välillä, kun satoi ja välillä taas paistoi.
Rölli pääsi ensimmäisenä edustamaan GiveMeFive-kenneliä. Kauhunsekaisin tuntein odotin katastrofaalista käytöstä, pomppimista ja huliganismia, mutta mitä ihmettä esiintyminenhän menee suorastaan mainiosti :D Tosin pahimmat höyryt oli aamulla jääneet pitkälle lenkille ja jälkipellolle.
Noh Röllihän se sitten voitti nuortenluokan jatkoi pu-kehään, jätti taakseen valioluokan urokset ja lopulta jäljellä oli enää avoimen luokan uros ja Rölli. Molemmat koirat olivat tuomarille mieluisia ja valmiita vaikka euroopan kehiin kisailemaan. Siinä mittailtiin ja juoksutettiin, mutta niin vaan lopulta singahti ykkönen osoitteeseen Röllililili :D

Kisailu jatkui nartuin ja viimein myös Hipsu kutsuttiin kehään. Eipä siinä kauaa nenä tuhissut, kun ainokainen käyttöluokan edustaja kruunattiin Roppi käyttökoiraksi. Katsokaas, kun ei niitä vaan ole :)
Hippu siis jatkoon ja pn-kehään.
Mutta ei ennen kuin Pipsa olisi päässyt pitkän päivän päätteeksi edustamaan turistineidon kauneutta.

Pipsalle ja omistaja-Päiville näyttely oli ensimmäinen ja jännittävä. Mutta meni niin hienosti. Pipsaa ei enää jännittänyt lainkaan ja se esiintyi, kuin vanha tekijä. Kyllä sapetti, että kamera oli unohtunut kotiin :( Pipsa kruunattiin ykkösen ruusukkeella ja jatkoa seuraisi pn-kehässä.
PÖH kumpikaan tytöistä ei yltänyt neljän parhaan joukkoon vaikka ehdottomasti ne kauneimmat olivatkin. Siinä hieman alkoi kieltämättä jo arvuuttelemaan ja kyseenalaistamaan tuomarin pätevyys ja arvostelukyky, mutta ei sieltä tyhjin käsin tytötkään lähteneet. Pipsasta tuli kaunein vastakkaisen sukupuolen eli VSP turisti, kotiinviemisinä hieno arvostelu, pokaali, ruusuke ja ruokapussi. Hippu oli tietenkin rotunsa kaunein eli ROP käyttökoiraedustaja  :)

Jännitys tiivistyi, kun kehässä alettiin kamppailla kuka on kuka eli rotunsa paras edustaja.
Taas pohdittiin ja juostiin ja tadaaa ROP-ruusuke ojennettiin Röllin omistaja-Chrisulle.
Voi Jiiihuuu och kaikki andra ilon kiekahdukset. Mikä mieletön huipennus hienolle päivälle.
VSP-koiruus oli Tea Heinosen Klarissa dl Finca Sapho eli Hieno-Helmi, miun kummikoira jota oltiin yhdessä jokunen vuosi sitten Belgiasta hakemassa  :) Onnea Tea!

Paljon Onnea ja kiitos Kati&Chrisu ja Päivi&Pekka hienosta päivästä.
Kasvattajatäti on erittäin ylpeä ja iloinen :)

ps kuvia on todistetusti otettu ja saadaan toivottavasti pian lisäiltyä .
kuvat Janne Enroos
Kommentit