Lisan pyöreät :)

Lisa 10 vee 
Reilu yhdeksän vuotta ja kymmenen kuukautta sitten istuimme koneessa matkalla Amsterdamiin hakemaan Homerin seuraksi pentua di Noi Vincere-kennelistä. Lisaa ei oltu meille luvattu se jäisi Bongerseille, mutta meille olisi tarjolla toinen tyttö.  Pentu ei kuitenkaan ollut sellainen jonka lopulta olisivat halunneet Suomeen asti lähettää ja niinpä lähdimme tyhjin kassein ja odottamaan seuraavaa pentuetta.

Lisa takana istumassa <3 Meille alunperin varattu tyttö toinen vasemmalla.

mummo leikittämässä pentuja

otan nää kaikki :)
Seuraava pentue syntyi ja meille oli tulossa uros Homerin kaveriksi. Muutama päivä ennen kuin piti lähteä noutmaan pentua se sai rokotuksista reaktion josta ei selvinnyt :( 
Muutaman viikon päästä soi puhelin ja Bongersit kysyivät haluammeko tuolloin jo puolivuotiaan Lisan ja tietysti halusimme ja onneksemme sen saimme.

ensitapaaminen

Lisa oli "the bitch" heti jo alkuun eikä juurikaan kumarrellut vanhempaa ja viisaampaa

Lisa 6kk

Parempaa kantanarttua emme olisi voineet toivoa. Sen luonne on upea, sillä on kovuutta ja rohkeutta vaikka muille jakaa puhumattakaan ainutlaatuisesta huumorintajusta. 
Lisan kanssa sattuu ja tapahtuu. Aina jos on jotain kähinää - siellä on Lisa, aina jos on tavaroita maisteltu - siellä on  Lisa, aina jos on huono päivä - siellä on Lisa tiukasti mun kainalossa <3
Kommentit