ATIBOX once in a life time..


Monen monta vuotta olen haaveillut, että kerran vielä lähden Boksereiden "maailman näyttelyyn" Atiboxiin ja tänä vuonna se vihdoin toteutui :) Alunperin oli tarkoitus lähteä ryhmänä tilausbussilla Puolan Wrocklaw´n, mutta kyyti jouduttiin osallistujakadon vuoksi kuitenkin perumaan. Suunnitelmaa ei kuitenkaan peruttu ainoastaan reitti muuttui maantiestä ilmoihin. 

Meitä odotti seitsemän innokasta naisihmistä perjantai-aamuna 23.5 lentoa Varsovaan ja sieltä sitten jatkolennolla kohti määränpäätäWrocklawia. Niin innokkaita oltiin, että unohduttiin juhlimaan lähtöä kuoharien merkeissä ja loppupeleissä meitä jo kuuluteltiin portille.

Iltapäivällä oltiinkin jo hyvissä ajoin Wroclawissa ja hetken huilimisen jälkeen tossut jalkaan ja kaupunkia kiertämään. Kaupunki osoittautuikin näkemisen arvoiseksi ja paljon nähtiin lyhyessä ajassa, kun fiksuina tyttöinä hypättiin sightseeing-bussin kyytiin. 


Lauantaina oli ensimmäinen Atibox-päivä, pennut ja nuoret koirat. Aamulla lähdettiin kahdella taksilla näyttelypaikalle joka sijaitsi Olympia urheilustadionilla ja vitsit näytti hienolta :) Isot kehät ja paaaljon ihania pentuja ja hienoja nuoria koiria. Kaiken kaikkiaan näyttelyyn oli ilmoitettu 650 koiraa joka ei edes ole paljon, aiemmin saattanut olla jopa lähemmäs tuhat... Launatain mielenkiintoisin kehä oli nuoret keltaiset urokset sillä siellä esiintyi tuttu koira Tean Udo, Lamouse de La Finca Sapho. Koiran kasvattaja Ingmar Sioen esitti tämän komean pojan eikä yllätys ollut, että se voitti luokkansa :) Loppupeleissä se tuli nuorien neljänneksi joka on todella mahtava tulos.

                            

Lauantaikin oli toki mielenkiintoinen, mutta odotukset kohdistui kyllä sunnuntaille ja aikuisiin koiriin... 
Kehiä pyöri koko ajan kuusi, toinen toistaan hienompia boksereita vilisi silmissä niin, että alkoi jo mennä sekaisin kuka on kuka. Kehien samanaikaisuus tuotti ongelmia tietää milloin pitää olla minkäkin kehän laidalla jotta näkisi koirat jotka jo etukäteen tuntuivat kiinnostavilta.
Eniten tietysti kiinnosti urokset, jos vaikka sieltä löytyisi mielenkiintoinen sulho Hipulle ;)

Loppukehien alkaessa jännitys oli huikea eikä ilman draamaakaan päivä päättynyt. Atibox-tittelistä kilpailevat ainoastaan kansainvälisen käyttötuloksen saaneet koirat. Nartulta joka oli jo valittu keltaisten narttujen Atibox-tittelin saaneeksi ei löytynyt virallista todistusta käyttötuloksesta joten titteli siirtyi järjestyksessä seuraavalle ja joo sota oli julistettu...

Kaikkia sijoituksia en ihan allekirjoita, mutta ainahan ei voi voittaa :)
Matkakokemus kaikkineen oli kyllä niin mahtava ettei taatusti jäänyt viimeiseksi.. 
itseasiassa Atibox 2015 Saksan Leipzigiin on jo melkein tehty :D 


                            
Mojito dei Quattro Calzimo
BIS Diamond de Diosa de la Aurora

viralliset kuvat ja tulokset:  

Kommentit